TERME'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Olay, Samsun'un Terme ilçesinin Altunlu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri ile Terme ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ile mücadele dahilinde yaptıkları takip ve çalışma sonucu uyuşturucu ticareti yaptıkları bilgi üzerine M.K.(28) ve A.Y.'nin (31) evlerine ve evin eklentilerine operasyon düzenledi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan aramalarda 2 kilo 152 gram kubar esrar maddesi, 1 kök kenevir bitkisi ve 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Olayla ilgili M.K. ve A.Y. gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgulanmaları tamamlanan 2 kişi "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan bugün Terme Adliyesine sevk edildi.

BAFRA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen bir diğer uyuşturucu operasyonunda ise, 2 kişi gözaltına alındı.

KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ve Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri teknik ve fiziki çalışmalar sonrası bir adrese düzenledikleri operasyonda, Y.D. ve M.Ç'yi gözaltına aldı. Evde yapılan aramada, 3 kilogram esrar ele geçirildi. Benzer suçlardan aranma ve kayıtlarının olduğu öğrenilen zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.