OMÜ'lü Akademisyenler SMG'de Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) İletişim Fakültesi akademisyenleri Samsun Medya Grubu'nu ziyaret etti

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi’nden Doç. Dr. Ahmet Oktan, Doç. Dr. Ömer Çakın, Doç. Dr. Nursel Bolat ve Dr. Sinan Kaya, Samsun Medya Grubu’nu ziyaret ederek, çalışmalarda başarı diledi. İŞBİRLİĞİ ÖNERİSİ OMÜ İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Bölüm Başkanı Doç.Dr. Nursel Bolat, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Ahmet Oktan, İletişim Fakültesi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ömer Çakın ve İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Sinan Kaya, bünyesinde Samsun Gazetesi, www.samsungazetesi.com, Samsun Canlı Haber, Radyo Samsun, Yaşantı Dergisi ve yakın zamanda uydu üzerinden yayına geçecek olan Kanal S televizyon kanalını barındıracak olan Samsun Medya Grubu’na yaptıkları ziyarette, İletişim Fakültesi ile işbirliği ve fikir alışverişi için birlikte çalışma önerisinde bulundu.

'DESTEK VERMEYE HAZIRIZ'

Samsun Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Haydar Öztürk, Samsun Medya Grubu'nun OMÜ İletişim Fakültesi'nde öğrenim gören öğrencilerin gelişimi ve paydaş olarak fikir alış verişi için eğitime destek verme konusunu önemsediğini belirterek, "Yayın Grubumuz, İletişim Fakültesi'ne destek vermeye hazırdır" dedi. Ziyarette Kanal S Programlar Koordinatörü Şennur Şenyer de hazır bulundu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.