Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Şampiyonası, 49 ilden 1388 sporcunun katılımıyla Samsun’da başladı.

BİNLERCE SPORCU KATILDI
İlkadım Okçuluk Tesisi’nde gerçekleştirilen organizasyona, Türkiye’nin 49 ilinden toplam bin 388 sporcu katıldı. Şampiyona, yoğun katılım ve ilgiyle başladı.

AÇILIŞ SEREMONİSİ DÜZENLENDİ
Şampiyonanın açılışında sporcuların katılımıyla yürüyüş seremonisi gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan törende, organizasyonun coşkusu dikkat çekti.

“İLGİ HER GEÇEN YIL ARTIYOR”
Açılışta konuşan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, geleneksel okçuluğun Türk kültüründeki önemine dikkat çekerek, “Her geçen yıl bu spora olan ilgi artıyor. Sporcularımızı burada görmekten büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

ÜÇ GÜN SÜRECEK
Üç gün boyunca devam edecek şampiyonada sporcular, farklı kategorilerde derece elde edebilmek için mücadele edecek. Organizasyon, 29 Mart Pazar günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek ödül töreni ile sona erecek.







