Samsunlu öğrenciler atletizmde il birincisi oldu
Samsunlu öğrenciler atletizmde il birincisi oldu
İçeriği Görüntüle

Galatasaray’ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Yaser Asprilla ile yollar ayrılıyor. Kolombiyalı oyuncu, sarı-kırmızılı formayla çıktığı maçlarda beklenen performansı ortaya koyamadı.

Okan Buruk Biletini Kesti

SKOR KATKISI GELMEDİ

22 yaşındaki futbolcu, Galatasaray formasıyla 8 karşılaşmada görev aldı. Toplam 272 dakika sahada kalan Asprilla, bu süreçte gol ya da asist katkısı veremedi.

OPSİYON KULLANILMAYACAK

Yönetim, yüksek maliyeti de göz önünde bulundurarak oyuncunun satın alma opsiyonunu devreye sokmama kararı aldı. Böylece genç futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılması kesinleşti.

GİRONA’YA GERİ DÖNECEK

Kiralık sözleşmesi sona erecek olan Asprilla, sezon bitimiyle birlikte yeniden Girona’nın kadrosuna katılacak. Oyuncunun İspanyol ekibiyle uzun vadeli sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: HABERLER