SAMSUN'UN BAZI İLÇELERİNDE KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Samsun'un yüksek kesimleri ve bazı ilçeleri beyaza bürünürken, belediyeler karla mücadele çalışmalarına başladı.

YOL AÇMA ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Samsun'un Canik ve Tekkeköy'ün yüksek kesimleri ile iç kesimlerdeki ilçelerde önceki gün başlayan kar yağışı nedeniyle bazı yollar kapandı. Belediye ekipleri, ulaşımda aksaklık yaşanmaması için yol açma çalışmaları gerçekleştirdi. 

Resim

CANİK'TE KAR YAĞIŞI 

Canik Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Kar geldi, bereketiyle geldi. İlçemizde kar yağışının etkisini gösterdiği mahallelerimizde yol açma çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Olumsuz durumlarda belediyemiz 444 55 90 numaralı çağrı merkezi üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz" ifadeleri kullanıldı.

Resim

Günaydın Samsun 9 Mayıs Perşembe Günaydın Samsun 9 Mayıs Perşembe

TEKKEKÖY'DE KAR YAĞIŞI 

Tekkeköy Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da gece boyunca yoğun  mesai yapıldığı belirtilerek, "Belediyemiz karla mücadele ekipleri ulaşımda aksaklıkların oluşmaması için mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçemizin yüksek kesimlerindeki mahallelerimizde karla mücadele çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor" denildi.

LADİK'TE KAR YAĞIŞI 

Ladik ilçesinde etkili olan kar yağışı, ilçeyi beyaza bürüdü. İlçede kartpostallık manzalaralar ortaya çıktı. 

ELVAN İLHAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.