O Fuara İlk Günden Ziyaretçi Akını! "Samsun İçin Bir Değer" Gurme 2021 Samsun Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı, ilk gününde katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü Samsun'da törenle açılan Gurme 2021 Samsun Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı, ilk günden ilgi odağı oldu. Üreticiyle yüz yüze daha sağlıklı bağlantılar kurduklarını ve gıda üretiminin Samsun için büyük önemi olduğunu belirten belediye başkanları, firma temsilcileri ve vatandaşlar fuarın Samsun ekonomisine ciddi katkılar sağladığını dile getirdi.

KATKISI OLACAK Ali KILIÇ (Terme Belediye Başkanı): Şehrimiz için çok önemli. Samsun Organizasyonlara yabancı bir yer değil. Şehrimizin tanıtımına müthiş bir katkı olacak bir fuar. Fuarın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Katılımcılara da teşekkür ediyorum.

SAMSUN'A GÜVENİYORUZ Halil Akgül (Salıpazarı Belediye Başkanı): Samsun'a özgü damak tatları yiyecekler gıdalar... Bakacağız inşallah Samsun'umuza güveniyoruz bu konuda. Çok güzel bir şeyler olacağını düşünüyorum. Bu tür organizasyonların olması çok güzel. İnşallah devamını diliyoruz.

FUAR KAZANDIRIYOR Halil İbrahim CAN: Katılımcılardan, özellikle fuarı organize edenlerden çok memnunuz. Sucuk üzerine Afyon'da elimizden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Fuar bizlere farklı iller, güzel insanlar kazandırıyor.

ÇOK BEĞENDİK Emine SEÇKİN: Fuarı çok güzel bulduk. bayağı beğendik. Değişik ve güzel. Güzel ürünler var. Herkes gelsin görsün. Tüm fuarlara gidiyoruz.

SAMSUN ÇOK GÜZEL Buse KİRAZ: Burdur'dan katılıyoruz. Samsun'a ilk defa geldik ve çok beğendik. Ürünlerimizin hepsini kendimiz yapıyoruz. Samsun'da olmaktan mutluyuz. Herkesi bu fuara bekliyorum.

HEYECANIMIZ YÜKSEK Alper TÜRKDÖNMEZ: Hatay'dan geliyoruz. Fuarlara katılıyorum. Samsun'da da ilk defa katılıyorum. Herkesi bu fuara bekliyoruz. Oldukça güzel bir fuar. Heyecanımız da var.

HER ZAMAN FAYDALI Hayrettin ÇEKSOY: Kendi fabrikamızın yöresel ürünleridir. Hepsi kendi imalatlarımız. Tirebolu yöresinin ürünlerini harmanlamadan ürettik. Fuarlar her zaman faydalı olmuştur. Bizim için ise tüketicilerle buluşmamızı sağlıyor.

FUARLARI SEVİYORUZ Abdullah AYDEMİR: Tüm ürünleri kendimiz üretiyoruz ve Samsun halkına sunmaya geldik. Aydın'a özgü Aydın dağ incirini getirdik. Samsun fuarlarını seviyoruz. Samsunluların da değişik lezzetler değişik yörelerini de görmesini istiyoruz. BİR DEĞERDİR Recep ÖZYURT: Geçen yıllara göre değişikler var. Yemekle ilgili tanıtım ve sunum olacak. Samsun için bir değerdir. Hem turizm olarak hem ekonomi açısından. Emeği geçenleri kutlarız. TÜRKİYE'NİN LEZZETLERİ Fatih AVCI: Tüm Samsunlular fuara davet ediyoruz. 6 gün boyunca Türkiye'nin bütün lezzetlerini tadabilirler. Bizde 15 üniversite öğrencisinin ürettiği kahvemizi tanıtıyoruz. İçinde 8 karışım ve sevgimiz var. DOĞAL ÜRÜNLER GETİRDİK Okan ÇAVDAROĞLU: Trabzon galetasını kendi fırınımızda yapıyoruz. Yağ, un, tuz, şeker yok sadece esmer buğday unu ile ay çekirdeği var. Samsun halkına doğal ürünler getirdik. Çok güzel bir fuar olacağını biliyoruz. Herkesi davet ediyoruz. AYDINLANMAK MÜMKÜN Renk TÜRKOĞLU: Güzel buldum. Yenilikler de var. Bizi haberdar ettiler. Katılımda ilk gün olmasına rağmen iyi. Umarım artarak devam eder. Bu fuarlar yenilikleri öğrenmek mümkün. Fuarlar sayesinde insanlar aydınlanıyor. ÇOK BEĞENDİM Selanay BEKTAŞ: Fuarı ben de çok beğendim. Pandemi nedeniyle eski tadı olmasa da yine de güzel. Bir yandan da Türkiye'den birçok lezzeti bulabilmek mümkün. Samsunlular da gelip görsünler. Dilber BAHADIR, Umut Can EREN

GÜNCEL SAMSUN HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ SAMSUN HABER