Geçtiğimiz günlerde İstanbul, İstiklal Caddesi’nde PKK/PYD/YPG terör örgütü tarafından yapılan alçak bombalı saldırı nedeni ile 6 vatandaşımızı kaybettik.

Bu menfur saldırı Türkiye'nin huzuruna, güvenine büyümesine, istikrarına yapılmıştır.

Yıllardır ülkemiz bebek katili, bebek tecavüzcüsü alçak terör örgütü PKK ile mücadelesini kararlı bir şekilde sürdürmekte. Topraklarımızda 30 yıldır oluşturduğu kamplardan, örgüt barınma alanlarından olağanüstü gayretle verilen mücadele sonucu tamamen bertaraf edilerek, binlerle ifade edilen terörist sayısı, 120'ye kadar düşürüldü.

Türkiye'den sürülen, bitirilen terör, çareyi iç savaşla parçalanmış Suriye'de, sınırımızda harflerin yerleri değişik şekilde adlandırarak yeniden yapılanmada buldu.

Elbette söz konusu Türkiye'nin bekası, huzuru, istikrarı olunca ne ABD'si ne İsrail'i ne de dost görünümlü düşmanları boş durdu. Verilen silah ve maddi destekle Suriye'deki bölünmüşlükte, kendine yer edinmeye çalışan PKK/ PYD/ YPG yapılanmasını ve genişlemesini sürdürdü.

ABD menşeli ve destekli terör örgütü PKK'nın uzantısı PYD/YPG yapılanmasının ardından, alçakça ve kalleşçe saldırılarını Suriye sınırımızdaki şehirlerimize (hastane, okul) vatandaşlarımıza ve Mehmetçiğimize havan saldırıları düzenleyerek gösterdi, gösteriyor...

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan BM, Avrupa, Asya, Afrika ülkeleri ile tek tek yaptığı görüşmede PYD/YPG nin, ülkemizde yıllardır PKK terör örgütü adı altında binlerce bebeği, öğretmeni, doktoru, askerimizi şehit eden hain örgütün sadece harflerinin değiştiği hali olduğunu her platformda vurgulamış ve vurguluyordu.

Türkiye'de ise gizli örgüt evleri, yeraltı yapılanmalarına karşı alınan tedbirlerle fırsat verilmedi.

Sınırlarınmızda oluşan bu terör yapılanmasını, büyük bir tehdit olarak gören ülkemiz, gerek askeri gerekse diplomatik girişimleri ile hızlı bir şekilde bu terör yapılanmasının önünü kesme yoluna girdi. 

Tam da bu süreçte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kuzey Suriye’de PKK/PYD’nin silahlı gücü YPG’yi “terör örgütü olarak değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum olarak gördüğünü” söyleyerek, karşımıza çıktı.

Gelelim Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu terör yapılanması hakkında söylediği skandal sözlere.

Kılıçdaroğlu: "PKK/YPG bize mi saldıracak? YPG terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum. Bizim için YPG terör örgütü değildir. Şimdi bir kere terör örgütü olarak sivillere genç, yaşlı, kadın, erkek demeden öldüren örgütlenmelere biz ‘terör örgütü’ diyoruz." demişti.

CHP tabanından da zerre destek bulmayan YPG'nin terör örgütü olmadığı açıkmasını yapan Kılıçdaroğlu, PKK/PYD/YPG'nin yaptığı ve sivil vatandaşlarımıza kasteden Taksim bombalı saldırısı sonucu şehit olan 6 vatandaşımıza ve yaralılarımıza da taziyede bulundu...

Sırf Erdoğan gitsin diye ABD'yi kendine kılavuz edinen, teröristlerin twetlerinin arkasına sığınarak bu ülke için canını feda edenlere iftira atmaya kadar varan bu muhalefet dili, ya kendini düzeltmeli ya da KUDRETLİ DEVLETİMİZ bu şahıslarla alakalı gerekeni milletin vicdanını rahatlatmak adına yapmalıdır. 

Sevgi ve saygılarımla...