Bahçeli'nin Öcalan çağrısı Erdoğan'a soruldu! Tek cümlelik yanıt
Bahçeli'nin Öcalan çağrısı Erdoğan'a soruldu! Tek cümlelik yanıt
İçeriği Görüntüle
  • Sahur programında esprili soru gündem oldu.
  • Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu canlı yayında soruyu yanıtladı.
  • İzleyici orucun hikmeti üzerinden zenginleri sordu.
  • Vatandaşa etkisi: Ramazan’da empati ve paylaşım vurgusu yapıldı.
  • Takip: programdaki diyalog sosyal medyada gündem oldu.
  • ATV; ayrıntılar Samsun Gazetesi’nde.

SAHUR PROGRAMINDA DİKKAT ÇEKEN SORU

ATV ekranlarında yayınlanan “Nihat Hatipoğlu ile Sahur” programında izleyicilerden gelen bir soru geceye damga vurdu. Canlı yayına katılan Ali Medet Oğuz isimli izleyici, orucun hikmeti üzerinden yönelttiği esprili soruyla stüdyoda tebessüm oluşturdu.

Oğuz, orucun fakirlerin halini anlamak için tutulduğunun sıkça dile getirildiğini belirterek, “Yıllardır fakirlerin halini anladığımı düşünüyorum. Biraz da zenginlerin halini anlamak istiyorum, bunun için ne yapmak gerekir?” ifadelerini kullandı.

HATİPOĞLU TEBESSÜMLE YANITLADI

Programın sunucusu Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, soruyu gülümseyerek karşıladı. Hatipoğlu, “Allah sana daha çok versin inşallah. O kadar versin ki doyamayasın” diyerek izleyicinin sözlerine esprili bir karşılık verdi.

Orucun hikmetlerinden birinin de imkânı olmayanların halini düşünmek olduğunu hatırlatan Hatipoğlu, Ramazan ayının paylaşma ve empati ayı olduğuna vurgu yaptı. Programdaki diyalog, sosyal medyada da kısa sürede gündem oldu.

Kaynak: HABERLER