Hakkari’de yürütülen başarılı operasyonlar sonucu oluşan güven ortamıyla birlikte kente yatırım da yapılmaya başlandı.

Hakkarili girişimci Hamit Tekin tarafından Merzan Mahallesi’nde bin 100 metrekare alan üzerinde inşa edilen iki katlı ve 9 kişinin istihdam edildiği düğün ve toplantı salonu, yaklaşık 850 bin TL’ye mal edildi. Huzur ve güvenin hakim olduğu, yolların asfaltlandığı ve kaldırımların yeniden yapıldığı Hakkari’de güzel hizmetler yapılmaya devam ediliyor. Hakkari’de ilk defa batı standartlarını aratmayan tam donanımlı Nergiz Düğün ve Toplantı Salonu isimli iş yerinin hizmete açılması, yöre halkını sevindirdi.

Hakkari halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten iş yeri sahibi Hamit Tekin, açtıkları düğün ve toplantı salonunda nişan, kına, düğün, özel günler ve toplantıların yapıldığını ifade ederek, Hakkari halkına hayırlı olmasını diledi.

Harun ve Kevser Pala çiftinin düğün töreninin yapıldığı salonda sahne alan yerel sanatçılardan Leyla Uçar ise böyle hijyenik bir ortamda sahne almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Uçar, “Hakkari’de ilk defa bir düğün salonunun açılması hem sanatçılar açısından hem de düğün sahipleri açısından çok güzel oldu. Güzel ve oldukça hijyenik bir ortam var. Bu güzel ortamı hizmete açan iş yeri sahibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Düğün sağdıcı Halil Pala ise açılan düğün salonunun Hakkari için büyük bir nimet olduğunu belirterek, “Burayı salonu hizmete açan iş yeri sahibi, Hakkari’ye büyük bir fedakarlık yaptı. Batı standartlarını aratmayan güzel bir düğün salonu hizmete açtılar. Burada yaptığımız düğünler daha önce yaptığımız düğünlerden daha farklı oluyor. Düğün salonu sayesinde misafirlerimizle daha fazla ilgilenme fırsatı buluyoruz. Hijyenik bir ortamda aynı anda binlerce davetliye yemek ikram ediliyor. Daha önceleri ise dışarıda yaptığımız düğünlerde saatlerce yemek işi ile uğraşıyorduk. Yeni açılan düğün salonu sayesinde her şey artık pratikleşti. Buradan gerçekten çok memnun kaldık ve burada hizmetin en iyisi veriliyor” şeklinde konuştu.