Çorlu'da, okul servisinde unutulan anaokulu  öğrencisinin, öğretmenlerinin dikkati sonucu kilitli kaldığı araçtan çıkarıldığı  bildirildi.

    Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Atakent İlkokulu ana sınıfı öğrencisi  E.K'nin (6) derste olmadığını fark edip, durumu ailesine ve okul yönetimine  bildiren öğretmenler Ufuk Kurt, Aydın Elibol ve Faize Savaşçıoğlu'na teşekkür ve  başarı belgesi verdi.


    Okulun toplantı salonunda gazetecilere açıklama yapan Kılıç, dün küçük  çocuğun okula getirildiği sırada öğrenci servis aracında unutulduğunu, ancak kısa  sürede öğretmenlerinin dikkati sayesinde araçtan çıkarıldığını söyledi.

    Kılıç, bu konuda hassasiyet göstererek hemen harekete geçip E.K'nin  kilitli kaldığı araçtan kurtarılmasını sağlayan öğretmenlere teşekkür ederek,  şöyle konuştu:

    ''Öğrencimiz okuluna getirildiği sırada diğer büyük öğrenciler araçtan  inince içeride kalmış ve araç görevlileri tarafından da fark edilmemiştir.  Öğretmenlerin aileye haber vermesi sonucu diğer velilerle birlikte çocuğumuz,  kilitli kaldığı yerden kısa bir süre sonra çıkartılmış ve herhangi bir aksiliğe  mahal verilmemiştir. Bunun için öğretmenlerimize teşekkür ediyorum."

    Bu arada servis şoförü ve görevli hostesle ilgili idari işlem  başlatıldığı öğrenildi.