Geçen sezon takım olmayı başaramadıklarını belirten Mustafa Aztopal, "Son Sakaryaspor maçında mücadeleden ve o ruhu verememekten rahatsız olmayan kimse yoktur. Tabi ki bende rahatsızdım. O mücadelenin, o ruhun içeriye yansımaması ile ilgili eksikliklerde tamamen ‘bu oyuncu grubu bunu yaptı’ dersem orada da kendimi dışarıya atmış gibi olurum. Burada özeleştiri yapmamız gerekiyor. Teknik adamın da yönetici olarak bizim de o ruhu vermemiz gerekiyordu. Burada bir eksiklik varsa maalesef takım ruhu içerisindeki hepimizin eksikliğidir" dedi.

STRATEJİ ZAMANI

Aztopal, transfer çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek, "Bizim listemizde bize katkı sağlayabileceğini düşündüğümüz gurbetçi oyuncular var. Bunlar İrfan hocamızda da var. 
Bunlarla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Elbette gidecek olan oyuncular da olacak. Çünkü yeterli randımanı alamadığınız oyuncular olduğunu düşünüyorsanız o performansı gösterecek insanlarla devam etmemiz lazım. Teknik direktörümüz de bize bir rapor verecek. O da önümüzdeki hafta bitecek. Ondan sonrası strateji" diye konuştu.

GÜNDEMDE YOKLAR

Aztopal, basına yansıyan transferler hakkında ise, "Gökhan Kurumuş, Taha Balcı, Murat Yılmaz, Emir Alagöz ve Oğuz Çetinkaya ile bir görüşme yapmadık. Bundan sonraki süreçte de yapmayacağız. Hocamızın raporu doğrultusunda, ortak istişarelerle görüşeceğimiz isimler var, ancak transferleri aceleye getirme niyetimiz yok" dedi.

Haber: Mustafa TOGUR