Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayram’ının 94. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Taşdoğan, Kutlu mücadelelerinin zaferle sonuçlandırıp, büyük Türk Milletinin dünya devletler sahnesinde yer almasını sağlayan, Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gurur ile idrak ettiklerini söyledi.

Taşdoğan mesajında, “Cumhuriyet, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen, Türk Milleti’nin özünde var olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının, muasır medeniyet seviyesine erişmiş güçlü bir Türkiye kurma azim ve kararlılığının gurur verici eseridir. Büyük Türk Milleti, cepheden cepheye koşarak, dişinden tırnağından arttırdığı ne varsa vatanın selameti için feda ederek Cumhuriyet’in birleştirici şemsiyesinin altında toplanmıştır. Mazlum milletlere örnek olmuş ve şanlı tarihimizin en insani ve en ahlaklı kurtuluş mücadelesini vermiştir. Kuruluşunun 94. yıldönümünü kutladığımız bu büyük günde Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve o dünden bugüne kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.