Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Karabük Şubesi üyeleri ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenleyecekleri kermesin hazırlıklarını sürdürüyor.

Polis eşleri 15 Kasım Cuma günü düzenleyecekleri Kermes öncesi Polisevi’nde bir arada dolma sarmanın, dolma sararken de kaynaşmanın en güzel örneklerini verdi.

Derneğin Karabük Şube Başkanlığını yürüten Emniyet Müdürü Oktay Keskin’in eşi Gönül Keskin, Cuma günü Saat 11.oo’ de düzenleyecekleri Kermes’e tüm Karabüklüleri beklediklerini söyledi.

PEKAY Derneği Başkanı Keskin, Karabük’te bir yıldır faaliyet verdiklerini söyleyerek, “ Bu çalışma Cuma günü yapacağımız kermes ile ilgili çalışma. Arkadaşlarımız kendi elleri ile hazırlıyoruz. Şehit eşleri, çocukları ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardım amacı ile kermes yapıyoruz. Üniversitede okuyan öğrencilerimize burs veriyoruz. Geçen sene 6 öğrencimize burs verdik. Bu sene 18 öğrencimiz başvuru yaptılar ve onlara destek vermek için polis eşlerimizle birlikte yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Gençler bizim geleceğimiz ve gençlerimize sahip çıkmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. Herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.