" TEKNOFEST'E KATILMAYA DAVET EDİYORUM"

TEKNOFEST coşkusunu Azerbaycan'da teknoloji tutkunu gençlerle paylaştıklarını hatırlatan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "İnşallah bu sene TEKNOFEST'i Samsun'da gerçekleştireceğiz. Ben tüm gençlerimizi, ailelerini Samsun'a, 30 Ağustos'ta başlayacak TEKNOFEST'e katılmaya davet ediyorum" dedi.

"COŞKUYA ORTAK OLUN"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tuz Gölü'nün Aksaray bölgesinde düzenlenen TEKNOFEST 2022 Roket Yarışları'nda, takımları ziyaret etti, lise ve üniversite öğrencileriyle sohbet etti. TEKNOFEST ateşinin bu ülkede hiçbir zaman dinmeyeceğine işaret eden Varan, şunları kaydetti:
"TEKNOFEST Karadeniz, Türkiye'nin farklı şehirlerindeki yarışmalarla devam ediyor. Finali, 30 Ağustos'ta Samsun'da gerçekleştireceğiz. 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında Türkiye'de hem muhteşem havacılık ve teknoloji şovlarıyla heyecanı tekrar ateşlemiş olacak hem de tüm bu yarışmalara katılan genç kardeşlerimizin ödüllerini Samsun'da takdim edeceğiz. Tüm Türkiye'yi TEKNOFEST Karadeniz için 30 Ağustos'ta Samsun'a bekliyoruz. 'Ailelerimiz, çocuklarıyla, evlatlarıyla beraber bu coşkuya ortak olsunlar' diyoruz. Burada roket yarışmalarına katıldık, 5 senedir bu yarışmalar devam ediyor. Burada yakaladığımız ivmeyi, gelişmeyi görmek bizi gerçekten memnun ediyor."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.