TEPECİK MAHALLESİ'NDE CİNAYET

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesindeki bir emlakçı dükkanı önünde 16 Kasım 2021 gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi.

MUSTAFA UZUN HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında eski bir husumetten dolayı çıkan kavgada silahlı saldırıya uğrayan ve sağ koltuk altından yaralanan Mustafa Uzun (43) olay yerinde hayatını kaybetti. Öte yandan, kurşunlara hedef olan Emrah B. (35) sol karın bölgesinin iki yerinden ağır yaralanırken, Murat Z. (33) ise sol kolunun dirseğinden ve sol ayağının bileğinden yaralandı.

CEZA YAĞDI

Olaydan sonra tutuklanan Soner K.(23) ile tutuksuz yargılanan Murat Z., Sedat B., Emrah B. ve Hasan B. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Davanın son duruşmasında tutuklu sanık Soner K. toplam 30 yıl hapis cezasına çarptırılırken, tutukluluk halinin devamına karar verildi. Tutuksuz olarak yargılanan Murat Z. ile Sedat B. ise toplam 27'şer yıl hapis cezasına çarptırılarak tutuklanmalarına karar verildi. Emrah B. 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılırken, Hasan B. ise beraat etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.