Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçenin bir asırlık özleminin sona ereceğini belirterek, "250 yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesi, 2024 yılında hasta kabulüne başlayacak" diyerek, inşaat çalışmalarının yeniden başladığını duyurdu. 

HEYECANLA DUYURDU

Bazı aksaklıklar nedeniyle çalışmaları durdurulan hastane inşaatının yeniden başladığını duyuran Başkan Togar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bugün heyecanla beklediğimiz ilçe hastanemizin inşaatının başlatılmasının heyecanını ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Artık Tekkeköy, 24 saat yaşamın olduğu bir ilçe konumuna dönüşecek. Devlet hastanemizin yüklenici firmasının sorumlu mühendisi Yalçın bey derki 250 yataklı normal standartların çok üstünde 61 bin metre kare kapalı alana sahip böyle bir hastanenin bir ilçeyi bir kenti nasıl değiştireceğini nasıl geliştireceğini henüz tam idrakında değilsiniz. İki şehir hastanesi bitirmiş biri olarak söylüyor diyor ki 'ilçenizi hızla bu hastanenin domino etkisine hazırlayın.' Konutlaşmasıyla, sosyal tesisleriyle, alt yapısıyla, üst yapısıyla etrafındaki ticari alanlarıyla, eczaneleriyle buradan Tekkeköy’ün tüm paydaşlarına ilan ediyoruz."

YATIRIM YAPAN KAZANACAK

2023 yılının sonunda şimdiden Tekkeköy'e yatırım yapanların kazanacağını kaydeden Başkan Togar, " Kalkınma hamlesi, yerelde genelde ve her türlü alanda Tekkeköy’de başlamıştır..Devlet hastanemizin ikmal ihalesi dahi çalışırken yapılacak ve en kısa sürede tüm iç ve dış tüm donanımları tamamlanacak. 2023 yılı sonunda ise ilçemizin bir asırlık özlemi en büyük kanayan yarası dinmiş olacak" diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.