CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Murat Şenel, "Parti genel merkezimizin, il örgütümüzün düzenlediği ve bir kısmı halen devam eden anketlerde partimizin ciddi bir yükseliş gösterdiğini, kenti yönetmeye aday parti konumunda ivmenin yükselme eğiliminde olduğunu görmekteyiz" dedi. 

Samsun'da feci kaza: Yaralılar var Samsun'da feci kaza: Yaralılar var

Şenel, 31 Mart seçim çalışmalarında kapsamında sokak sokak gezerek seçmeni dinliyor, sorunları tespit ediyor. Şenel, "Sosyal belediyecilik anlamında proje ve saha ekiplerimizle hemen her gün değerlendirmeler yapmaktayız. Mahallelerin imar ve fiziki durumlarına bağlı olarak değişiklikler göstermekle beraber sorunları belirledik, yani teşhislerimizi koymuş durumdayız" diye konuştu. 

İlkadım'ı yeniden cazibe merkezi haline getirmekte kararlı olduklarının altını çizen Şenel, "İlkadım Belediyesini yönetmeye aday kadromuz ile birlikte hazırlanmış, ayağı yere basan ve üzerinde ciddi emek harcanmış projeler olup ilimizin en fazla nüfusa sahip eski kent merkezinin adına ve eski günlerine yakışır bir şekilde yeniden cazibe merkezi haline getireceğine olan inancımız tamdır. Halkımızın sahada bize gösterdiği güler yüz, samimiyet ve destekleyici ifadeleri, karşılanabilir talepleri bizleri daha fazla motive etmektedir" ifadelerine yer verdi.

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.