Antalya Devlet Opera ve Balesi, ekim ayında Bremen Mızıkacıları çocuk müzikalini gerçekleştirecek.

Çocukları keyifli bir yolculuğa çıkaracak olan eser 3 Ekim Salı günü saat: 11.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde gerçekleşecek. Hainz Wunderlıch tarafından yazılan ve Hale Kuntay tarafından Türkçe’ye çevrilen eserin müzikleri ise Franz Josef Breuer’e ait.

Sahiplerinin kendilerine olan kötü tutumundan dolayı evden kaçan bir eşek, bir köpek, bir kedi ve bir horozun Bremen’e gidip orada müzisyenlik yapma düşlerinden yola çıkan hikayede dostluk teması da ön planda. İstanbul Dob sanatçısı Esra Tütüncüoğlu’nun sahneye koyduğu eserde, dekoru Ömer Gündüz, kostümleri Gazal Erten yaptı. Koreografi Kürşat Kılıç ve ışık Mustafa Eski tarafından hazırlandı.

Bremen Mızıkacıları müzikalinde ‘Mırnav’ rolünde Sinem Seçil Baddal, ‘Eşek’ rolünde Toygarhan Atuner, ‘İbikli’ rolünde Ercan Hüseyin Uğur, ‘Karabaş’ rolünde Baturalp Bilgili, ‘Jens’ rolünde Ferdi Uslu, ‘Nine’ rolünde Müge Günaydın, ‘İrikıyım’ rolünde Şevket Baha İşler, ‘Ufaklık’ rolünde Gülçin Gültekin ve ‘Polis’ rolünde Cüneyt İrfan Erdoğan sahne alacaklar