Muğla’nın Milas ilçesinde hayırsever Necat Aydın tarafından babası Hacı Bahattin Aydın adına Meşelik Mahallesi’nde yapılacak olan 8 derslik ortaokul için ilk protokol imzalandı.

Milas Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve okulu yaptıracak olan hayırsever Necat Aydın’ın katıldığı toplantıda, 4.150 m2’lik bir alanda yapılacak olan 8 derslik ortaokul için ön protokol imzalandı.

Milas Kaymakamı Eren Arslan; “Nüfusa kayıtlı yer Milas değil ancak ilçemize bağlı Meşelik Mahallesi’nde yaşayan, eğitime çok duyarlı olan Sayın Necat Aydın tarafından babası, Hacı Bahattin Aydın adına yapılacak ortaokulun protokolünü bugün imzalıyoruz.

Meşelik’te bir ortaokula ihtiyacımız vardı ve hayırseverimiz de bu ihtiyacı yakinen bildiği ve muhtarımızla olan iyi diyaloglar, sonrasında ilçe milli eğitim müdürlüğümüz ve kaymakamlığımızla yapılan görüşmeler neticesinde çok hayırlı bir işin yapılmasına destek olacak. Bu anlamda kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yapılacak okul ile dünya durdukça hayırseverimizin adı da orada yaşayacaktır.

Vatanımızın her köşesinde devletimiz ve milletimiz için ne kadar çalışsak, ne yapsak azdır. Çevremizdeki ülkelerin halini, oralarda yaşayan insanların halini görüyoruz. Bu nedenle devletimizin varlığının-gücünün, milletimizin birliğinin ne kadar önemli olduğunu, ne ifade ettiğini buralara bakarak çok daha iyi anlıyoruz. İnşallah bu okulda yetişecek olan çocuklarımız, gençlerimiz ülkemize-milletimize ve insanlığa faydalı birer birey olarak yetişecek” diyerek, yapılacak okulun Milas’a ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Hayırsever vatandaşı ve Meşelik Mahalle Muhtarı Tahir Saylak’ı gösterdikleri yaklaşım için kutlayan Milas Kaymakamı Eren Arslan, yapılacak okulun önemli bir ihtiyacı ortadan kaldıracağına vurgu yaptı.

Tarafların attığı bu ilk imzanın ardından asıl protokolün Muğla Valiliği’nde yapılacağı ve inşaat yapım çalışmalarının o sürecin ardından başlayacağı belirtildi.