Spor Toto 2. Lig Temsilcisi Bozüyükspor hafta sonu evinde oynayacağı İskenderun Demirçelikspor karşılaşmasının hazırlıklarını, yaptığı antrenman ve çift kale maç ile sürdürdü.

Antrenman sırasında bir açıklama yapan Bozüyükspor Teknik Direktörü Sait Ulvi Özdemir, öncelikle alt sıralardan kurtularak üst sıralara oynayan bir takım olacaklarını söyledi. İskenderun Demirçelikspor karşılaşmasını da değerlendiren Özdemir, "İskenderun Demirçelikspor takımı bizim ile aynı pozisyonda olan bir takım. Onlar da buraya gelip en az bir puan almak isteyecekler. Kontra atak futbolu oynayacaklar. Biz de ona karşı kontrollü ve kademeli oyunumuzu ortaya koymaya çalışacağız. Kontrollü oyunla alakalı zaman zaman eleştiriler alabiliyoruz. Kontrollü oyun demek korkak oyun demek değildir. İçeride, dışarıda hep kontrollü oynayacağız. Neticede puan mücadelesi veriyoruz. Bugün düşünün kaybettiğimiz 6 karşılaşmadan birer puan alınsa idi şu anda Play-Off'u zorlayan bir takım konumunda olurduk. Takım tabi ki kazanmaya oynuyor ama kademeli ve kontrollü oyunumuzu ortaya koymamız lazım" dedi.

Taraftarlara da seslenen Özdemir, genç oyunculardan oluşan bu takımı sonuna kadar desteklemelerini istedi. Sait Ulvi Özdemir, "Bunun içinde içeride oynadığımız maçlarda genç oyuncularımızın çoğunlukta olmasından dolayı karşılaşmanın sonuna kadar sahadaki genç oyuncularımıza destek olsunlar. Tercih hatası, pas hatası yapabilirler. Ancak biraz daha onları destekleyen, cesaretlendiren görüntü ortaya koyarlarsa bu maçtan galibiyet ile ayrılacağız. Yine söylüyorum, bundan sonraki maçlarımızda oyunlarımızı hep kazanmaya oynuyoruz. Kazanmaya oynarken de kontrolsüz, şuursuz ve bilinçsiz bir oyun değil. Rakibin o tarz duygusal anlarında verdiği pozisyonları değerlendirerek sonuca gitmeye çalışan bir ekip oluşturmaya çalışacağız. Bunun için zamana ihtiyacımız var. Kalan 6 hafta da alabileceğimiz puanlarımızı alacağız. Devre arasında yeni takviyeler ve iyi bir çalışma ile üstlere oynayan bir takım olacağız. Öncelikle alt sıralardan kurtulmamız lazım. Bunun için de ilk olarak bu hafta sahamızda oynayacağımız İskenderun Demirçelikspor karşılaşmasından puan ya da puanlar alacağız" dedi.