"MUTLU VE GURURLUYUM"

Kırmızı Beyazlıların tecrübeli orta saha oyuncusu Celil Yüksel, bir futbol internet sitesine açıklamalarda bulundu. Yüksel, ailesinin, tek isteğini gerçekleştirdiği için mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, "Benim memleketim olduğu için ben olmasam da takip ediyordum, başarılı olmasını istiyordum. Ailemin benden tek istediği şey bir gün Samsunspor forması giymekti bunu da başardığım için aileme de bu gururu yaşattığım için çok mutluyum. Burada başkanımıza da teşekkür etmek istiyorum. Beni birkaç senedir istiyordu. Hüseyin hoca çok bilgili ondan çok şey öğreniyorum. Çünkü benden istediklerini daha önce hocalarım istememişti. Şimdi kendime yeni bir kariyer, yeni bir Celil katıyorum. Bu tarafımı da geliştirmek istiyorum" diye konuştu.   

"SABIRLI OLSUNLAR"

Orta saha oyuncusu Yüksel, Taraftarın biraz daha sabırlı olup, kendilerini her zamanki gibi desteklemelerini isteyerek, "Taraftarımız Sabırlı olsunlar bize inansınlar güvensinler desteklerini esirgemesinler. Biz nere gitsek deplasman değil ev sahibi gibi oluyoruz. Her yerde ev sahipliği yaşıyoruz. Onlara teşekkür etmek lazım. Bunları hiç esirgemesinler" ifadelerini kullandı. 

"HEDEFİ MİLLİ TAKIM VE AVRUPA"

Futbol kariyerinde Avrupa'da ve milli takımda forma giymek istediğine değinen Yüksel, "Küçüklükten beri tek hedefim milli takımda ve Avrupa'da oynamak. Milli takımı artık katmıyorum. Çünkü Türk olup, milli takımda oynamak istemeyi hayal etmeyecek kimse yoktur. Milli takıma gitmeyi çok istiyorum. Ama onun öncesinde bir Avrupa'yı görmek ve tatmak istiyorum" dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.