- MMO Samsun Şubesi 71. Yıl Onur Gecesi düzenlendi.
- Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan açıklamalarda bulundu.
- Meslekte 15 yıldan 50 yıla kadar hizmet veren üyelere plaket takdim edildi.
- Oda, 7 ili kapsayan bölgede 3 bin 770 üye ve öğrenciye hizmet veriyor.
- Vatandaşa etkisi: Asansör kontrol hizmetleriyle kamu güvenliğine katkı sağlanıyor.
- Resmî kurum TMMOB Makina Mühendisleri Odası; program geniş katılımla yapıldı.
PLAKETLER VERİLDİ, VEFAT EDEN ÜYELER ANILDI
Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen programda mesleklerinde 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45 ve 50. yılı dolduran makine ve endüstri mühendisi üyelere plaket verildi. Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, burada yaptığı konuşmada, vefat eden üyelerini rahmetle andıklarını söyledi.

3 BİN 770 ÜYEYE HİZMET
Samsun, Amasya, Çorum, Tokat, Ordu, Sinop ve Tokat illerini kapsayan şubelerinin 3 bin 291 üye ve 479 öğrenci üye olmak üzere 3 bin 770 üyesine hizmet verdiğini belirten Gürkan, eğitim alan ve mesleğe oryantasyon süreçlerine başlayan genç mühendis arkadaşlarını da öncelikleyerek çalışmaya devam ettiklerini anlattı.

KAMU GÜVENLİĞİNE KATKI
Samsun'da Tekkeköy, 19 Mayıs, Ayvacık, Yakakent, Çorum'da İskilip ve Bayat ilçelerinin yerel yönetimleri ile yaptıkları protokol çerçevesinde asansör kontrol hizmeti verdiklerini dile getiren Gürkan, "Üretimin her aşamasında, hemen hemen her sektörde faaliyet gösteren üyelerimizin özlük haklarının ve geleceğe dair planlamalarının yeniden yapılandırılması, bu yapılandırma içerisinde odamızın temsilcilerinin de alınarak çalışma yapılmasını değerli yöneticilerimizden, temsilcilerimizden talep ediyoruz." dedi.

Programa AK Parti Samsun milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz ve Ersan Aksu, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan da katıldı.

Samsun'da iki katlı evde yangın paniği!
Gençler de risk altında! Samsun'da o bölüme randevular patladı
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ





