Samsun Valisi Orhan Tavlı’dan Terme çıkarması
Samsun Valisi Orhan Tavlı’dan Terme çıkarması
İçeriği Görüntüle

Terme'de düzenlenen Minikler Erkek Futbol Şenliği, 4 okuldan 64 öğrencinin katılımıyla tamamlandı. Büyük heyecana sahne olan organizasyonda minik sporcular hem mücadele etti hem de eğlenceli anlar yaşadı.

Minik kramponlar Terme'de buluştu

64 MİNİK SPORCU SAHAYA ÇIKTI

Terme'de gerçekleştirilen Minikler Erkek Futbol Şenliği'ne ilçedeki 4 okuldan toplam 64 öğrenci katıldı. Gün boyunca süren karşılaşmalarda minik kramponlar centilmence mücadele ederek futbol heyecanı yaşadı.

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Turnuva sonunda Ahmet Ersoy İlkokulu şampiyon olurken, Atatürk İlkokulu ikinci, Fatih İlkokulu üçüncü ve Yenimahalle İlkokulu ise dördüncü sırada yer aldı. Dereceye giren takımlara düzenlenen törenle kupaları takdim edildi.

Minik kramponlar Terme'de buluştu

DONDURMA İKRAMIYLA FİNAL YAPTILAR

Kupa töreninin ardından sporcular için dondurma etkinliği düzenlendi. Minik futbolcular, başarılı bir organizasyonun ardından günü hem ödüllerini alarak hem de eğlenerek tamamladı.

Muhabir: SAMET ÖZEN