Isparta’da kaybolduktan sonra aranan lise öğrencisi Feyza Keskin’den acı haber geldi. 16 yaşındaki milli satranç sporcusu, akşam saatlerinde boş bir binanın önünde hareketsiz halde bulundu.

EN SON ELEKTRİKLİ BİSİKLETİYLE GÖRÜLDÜ

Edinilen bilgilere göre Keskin, sabah saatlerinden itibaren kayıp olarak aranıyordu. En son saat 11.30 sıralarında Gölcük Yolu üzerindeki Asri Mezarlık ile Mahrukatçılar Sitesi civarında elektrikli bisikletiyle ilerlerken görülen genç kızdan bir daha haber alınamadı.

16 Yasindaki Milli Sporcu Feyz 19761554 3333 1 M

BOŞ BİNA ÖNÜNDE BULUNDU

Yürütülen arama çalışmaları sonucunda Feyza Keskin, Deregümü mevkii Muzaffer Türkeş Mahallesi’nde boş bir binanın önünde bulundu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, genç sporcunun hayatını kaybettiğini belirledi.

Keskin’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Isparta Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

TAZİYE MESAJLARI YAYINLANDI

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak, yayımladığı mesajda Feyza Keskin’in vefatını üzüntüyle öğrendiğini belirterek ailesine ve eğitim camiasına başsağlığı diledi.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de yayımladığı mesajda, milli sporcu Keskin’in vefatının spor camiasında derin üzüntüye neden olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan üstüne basa basa uyardı: Tehlikeli bir eşikteyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan üstüne basa basa uyardı: Tehlikeli bir eşikteyiz
İçeriği Görüntüle

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Keskin’in cenazesi, ailesine teslim edilmesinin ardından Burdur’un Kozluca köyünde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Kaynak: İHA