Kütahya’nın Simav ilçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla, protokolün yanı sıra Kütahya AK Parti Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı ile AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın da katılımıyla resmi bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Yeni Doğün Salonundaki bayramlaşma programda, AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı ve İzmir AK Parti Milletvekili Hamza Dağ, Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim ve Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayram kutlamasında bulundular.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Bayramların; birlik ve beraberliğe vesile olmasını dileğini belirtirken, AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, Kurban Bayramında Simav’da ve Simavlılarla birlikte olmanın sevinci ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Milletvekili Nazlı, "Müslümanlara yapılan zulümler sebebiyle buruk bir bayram sevinci yaşıyoruz. Bizler Türk milleti olarak üzerimize düşen görevleri manevi olarak yaparken, maddi görevleri de yapmaya hazırız. Devletiyle milletiyle bir bütün olan ülkemizin Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği mesajlar çok önemlidir. Arakan’daki zulümlere sessiz kalamayız. Simav’ın her platformda gösterdiği maddi ve manevi desteği bu konuda da göstereceğinden hiç şüphemiz yok. Bu duygu ve düşüncelerle, birlik ve beraberliğin daim olmasını diliyor, bayramınızı kutluyorum” dedi.

Kurban Bayramı, bayramlaşma törenine katılan protokol ve vatandaşlara Simav Belediyesi tarafından ikram yapıldı. (MEİ-EFE)