- Atakum muhtarları TBMM’de ağırlandı.
- MHP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Topsakal, muhtarların yerel ihtiyaçlara dair görüşlerini dinledi.
- Görüşmede Atakum Muhtarları Derneği Başkanı Hava Rendeci başkanlığındaki heyetle istişare yapıldı.
- Ziyaret, yerel hizmetlerin güçlendirilmesi ve vatandaş taleplerinin merkeze iletilmesi açısından önem taşıdı.
- Topsakal, muhtarların değerlendirmelerinin kamu hizmetlerinin etkinliğine katkı sunduğunu belirtti.
- Resmî açıklama MHP Samsun Milletvekili İlyas Topsakal tarafından paylaşıldı; ayrıntılar Samsun Gazetesi’nde.
TOPSAKAL, ATAKUM’UN MUHTARLARINI TBMM’DE AĞIRLADI
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal, Atakum Muhtarları Derneği Başkanı ve Atatepe Mahalle Muhtarı Hava Rendeci ile Atakum’daki mahalle muhtarlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde misafir etti. Ziyarete ilişkin değerlendirmesini sosyal medya hesabından paylaşan Topsakal, muhtarlarla yapılan görüşmenin yerel yönetimler açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

“MUHTARLARIMIZIN GÖRÜŞLERİ HİZMETLERİMİZİ GÜÇLENDİRİYOR”
Prof. Dr. Topsakal, paylaşımında muhtarlarla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kullandı:
“Atakum Muhtarları Derneği Başkanı Atatepe Mahalle Muhtarı Sayın Hava Rendeci ve kıymetli muhtarlarımızı Gazi Meclisimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duydum; yerel yönetimlerimizin sahadaki ihtiyaç ve beklentilere ilişkin aktardıkları değerlendirmeler, milletimize yönelik hizmetlerimizin daha etkin, güçlü ve geleceğe güvenle uzanan bir anlayışla yürütülmesine kıymetli katkılar sunmaktadır.”

İHTİYAÇLAR MASAYA YATIRILDI
Ziyarette muhtarlar, mahallelerinde karşılaştıkları sorunları, çözüm bekleyen konuları ve vatandaşın taleplerini aktardı.
AK Parti Samsun Milletvekilleri talepleri dinledi
Türkiye’nin üretim gücüne Samsun imzası!
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ





