Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonu'nda başlayan MHP Samsun 13. Olağan Kongresi kongreye AK Parti Samsun İl Başkanı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı'nın katılması dikkat  çekti. 

YOĞUN KATILIM 
Cumhur İttifakı ortaklarından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Samsun İl Başkanı Ersan Aksu'nun yanısıra, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci,MHP 27.dönem Milletvekili Hüseyin Ediz, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz,Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Karadeniz ve Sinop İL Başkanları, ilçe başkanları, parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


ŞÖLEN HAVASINDA 

MHP Samsun İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresi'ne tek aday olarak giren İl Başkanı Abdullah Karapıçak, kongrenin şölen havasında yapılacağını belirterek, 2023'ün lider ülke Türkiye'sini kucaklayacak kadroların belirleneceğini söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'unda 11.00'de başlayacak kongre öncesi Samsun Medya Grubu'na açıklamalarda bulunan Karapıçak,"Samsun'da bugün MHP Samsun İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresi'ni gerçekleştireceğiz. Koronavirüs salgını tedbirleri alınarak salonlarımızı hazırladık. Müthiş bir kongre olacağını düşünüyoruz. 2023 lider ülke Türkiye'sini kucaklayacak kadrolar bugün belirlenecek. Çok canlı geçecek olan kongremizin, şölen havasında sorunsuz şekilde sonlanacağını umut ediyorum" diye konuştu.

Tuğba SÖYLEMEZ