Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Ülkücü şehitlerin ailelerinin de katıldığı programda duygusal anlar yaşandı.
Program boyunca şehit yakınlarıyla yakından ilgilenen MHP yöneticileri, şehitlerin hatıralarını yaşatmanın ve ailelerine sahip çıkmanın teşkilat açısından önemli bir sorumluluk olduğunu vurguladı.

MUCUR: “ŞEHİT AİLELERİMİZİN TALEPLERİ BİZİM İÇİN EMİRDİR”
Programda konuşan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, tüm şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla andıklarını belirtti.
Alparslan Türkeş’in sözlerine atıfta bulunan Mucur, Türk bayrağının yere düşürülmeyeceğini ifade ederek ülkü ocakları, bağlı kurumlar ve MHP’nin kendilerine emanet olduğunu söyledi.
Şehit ailelerine yönelik mesaj da veren Mucur, “Aramızda bulunan ülkücü şehitlerimizin kıymetli ailelerine, analarına, bacılarına sonuna kadar sahip çıkacağız; onların talepleri bizim için daima bir emirdir” dedi.

“365 GÜN SAHADA OLACAĞIZ”
Kongre sürecinin ardından oluşturulan teşkilat yapısına da değinen Mucur, 62 kişilik yönetim kurulunda görev dağılımlarının tamamlandığını belirtti.
Samsun genelinde bulunan 1.253 mahallenin tamamında çalışma yürüteceklerini ifade eden Mucur, ilçe başkanlıkları, Ülkü Ocakları, TÜRKAV ve Kamu-Sen’e bağlı sendika kollarıyla birlikte 365 gün sahada olacaklarını kaydetti.
Mucur, partinin yerel teşkilat yapısını daha da güçlendirmek amacıyla çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

PROGRAMA ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI
Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona eren programa Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar, ilçe başkanları, TÜRKAV Samsun Şube Başkanı Murat Şahin, Türk Hukuk Enstitüsü Samsun Şube Başkanı Bedirhan Şentürk, sendika şube başkanları, ülkücü şehit aileleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Samsun’da araç sahipleri dikkat! Zam geldi





