Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın esnaf ile gerçekleştirdiği iftar yemeğine katılan Atakum Esnaf Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, alınan ekonomik tedbirlerle piyasaların canlanacağını belirtti.

18-sinecek (1).jpg

BU SÜRECİ ATLATACAĞIZ

Sinecek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın esnaf ile Külliye'de yaptığı iftar yemeğinde, önemli mesajlar verdiğini açıklayarak "Hükümet yaşanan sorunları çözmek ve piyasaların canlanmasına için ciddi çalışmalar yapıyor. Allah'ın izni ile içinde bulunduğumuz bu zor ve sıkıntılı süreci atlatacağız" dedi.

18-sinecek (2).jpg

CİDDİ TEDBİRLER ALINIYOR

Gerçekleşen iftar yemeğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın esnafa sağlanan kredi desteklerinin yanı sıra, kredi borcu olanlara getirilen yapılandırma uygulamalarından bahsettiğini belirten Metin Sinecek, şunları dile getirdi:

"Esnaf odası başkanları Külliye'de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bu zor süreçte esnaf temsilcileri ile buluşarak ekonomide alınan tedbirler ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verdiği için teşekkür ediyoruz. Esnafın işlerinin düzelmesi ve vatandaşın alım gücünün yükseltilmesi ile ilgili ciddi adımlar atıldığını görüyoruz. Alınan bu tedbirlerin önümüzdeki süreçte piyasaları canlandıracağına inanıyoruz. Zor dönemlerde esnafımızla sağlanan desteklerle bizlerin yanında olan hükümetin, şu dönemde yürütmüş olduğu ekonomik kurtuluş savaşında bizlerde onların yanında olacağız"

Hakan AKGÜN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

18-sinecek (3).jpg