METEOROLOJİ SAMSUN İÇİN UYARIDA BULUNDU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Samsun genelinde 25-26 Kasım 2023 tarihlerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklenildiğinden, yaşanabilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması için uyarıda bulundu.

ÖĞLE SAATLERİ İŞARET EDİLDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son uyarıda, “Orta Karadeniz'de (Kastamonu-Samsun arası) rüzgarın, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden itibaren güneyli yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini azaltması beklenmektedir” denildi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: "Gençlerimizin yanındayız" Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: "Gençlerimizin yanındayız"

PAZAR GÜNÜ TAM FIRTINA

Rüzgarın, 26 Kasım Pazar günü batı ve kuzeybatıdan kuvvetli fırtına (70-90km/saat) ve yer yer tam fırtına (100 km/saat ve üzeri) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle yaşanabilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

SAMSUN VALİLİĞİ'NDEN TEDBİR ÇAĞRISI

"Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı son değerlendirmelerine göre ilimiz genelinde 25-26 Kasım 2023 tarihlerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklenildiğinden, yaşanabilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.