Yapılan son değerlendirmelere göre; bölgemizde havanın parçalı, yer yer çok bulutlu ilk saatlerde Kastamonu ve Sinop çevrelerinin, öğle ve akşam saatleri arasında Samsun, Tokat ve Ordu çevrelerinin yer yer aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Ordun'un kıyı kesimleri öğle saatlerine kadar yer yer sisli ve puslu geçecek.

HAVA SICAKLIĞI: 2 ila 4 derecelik artış bekleniyor.

RÜZGAR: Kuzey ve batıdan hafif yer yer orta kuvvette, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde ise fırtına (40-60 km/saat) ve yer yer kuvvetli fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

UYARILAR

RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın batı ve kuzeybatı yönlerden Kastamonu ve Sinop çevrelerinde fırtına (40-60 km/saat), kıyı kesimlerinde kuvvetli fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

DENİZ UYARISI: Batı Karadeniz’de rüzgarın, günün ilk saatlerinde batısında kuzey ve kuzeybatıdan, sabah saatlerinden sonra doğusunda batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

SAMSUN HAVA DURUMU

shd 21004.jpg 


SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.