Atakum Belediyesi Başkanı Av. Cemil Deveci, icra ve haciz kabusunu büyük ölçüde bitirdiklerini açıklayarak, "Belediyemiz ekonomik olarak yönetilebilir hale geldi" dedi.

'YÖNETİLEBİLİR HALE GELDİK'

Deveci, belediyeyi 180 milyon TL borç ile teslim aldıklarını belirterek, Samsun Medya Grubu'na yaptığı açıklamada, "3 buçuk yıl içinde büyük ölçüde borçlar ödendi. Alacaklılara toplu olarak 35 milyon TL borç ödedik. Diğer alacaklılarla ise görüşerek borçları yapılandırdık. Şu an belediyemiz ekonomik olarak yönetilebilir hale geldi. İcra ve haciz kabusu ise büyük ölçüde bitti" dedi.

cemil-deveci-kimdir-atakum-belediye-baskani-kim-h1635801326-0c3933

'HACİZLER KALDIRILDI'

Atakum Belediyesi'nin devlete olan borçlarının bulunduğunu da kaydeden  Deveci, bu borç kalemlerini de ödeyebilecek mülklere sahip olduklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Elimizde devlete olan borçlara karşılık verebileceğimiz mülklerimiz var. Ama almıyorlar. Atakum Belediyesi olarak şu an piyasaya olan borçları kapatıyorum. Belediyeyi tasarruf yaparak ekonomik yönden yönetilebilir hale getirmeye başladık. İcra ve hacizleri yapılandırdık. İcra ve haciz kabusu büyük ölçüde bitti. Tüm taşınmazlara hacizler vardı. Onların borçlarını ödedik hacizleri kaldırdık. Akaryakıt ve temizlik şirketinin borçlarını günü gününe ödemeye çalışıyoruz. Atakum Belediyesi borçlarını ödeyebilir ve ekonomik olarak yönetilebilir hale geldi."

Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.