Muş’un Bulanık Kaymakamı ve Bulanık Belediyesi ile Rüstemgedik Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, belde halkını ziyaret etti.

Bulanık Kaymakamı ve Bukanık Belediyesi ile Rüstemgedik Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, pazar günü tatilini bir tarafa bırakarak geldiği günden beri Bulanık ilçesinde, belde ve köylerinde halkın evine bizzat giderek taleplerini yerinde dinlemek ve onların taleplerini getirmek için gece gündüz ziyaretlerine devam ediyor. Belde haklı tarafından yoğun bir katılım ile karşılanan Uzan, birlik ve beraberlik içinde beldede huzur temin etmek için birlikte yaşamak gerektiğini söyledi. Bir kıraathanede vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Uzan, “Devleti ayağınıza getirdik, ne kadar dilek, istek ve sorunlarınız var ise söyleyin bizde çözüm bulalım. Bizde halka hizmet Hakka hizmettir. Vatandaşımızla, insanlarımızla daha yakın olmak, sorunları yerinde görmek için ilçelerimizi, köylerimizi ziyaret ederek oralarda yaşayanlar ile sohbet edip hayır dualarını alıyoruz’’ dedi.

Belde halkı ise, daha önce hiçbir belediye başkanı kendisi gibi kıraathaneye gelecek sorunlarını dinleyen olmadığını, bu nedenle başkan vekilinden “Allah razı olsun” ifadelerini kullandılar.