Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde fen lisesini kazanan 6 öğrenci Belediye Başkanı Fatih Çalışkan tarafından çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Kütahya Fen Lisesini kazanan Hisarcık Şehitler Ortaokulundan Yasemin Zühal Çayır, Ceren Ay, Gediz Fen Lisesini kazanan Şehitler Ortaokulundan Sümeyye İşleyen, Dereköy Ortaokulundan Melike Pişgin, Dinar Fen Lisesini kazanan Dereköy Ortaokulundan Murat Bal ve Sivaslı Fen Lisesini kazanan Karbasan Ortaokulundan Kadir Yaşar ilçede yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri sonunda Belediye Başkanı Fatih Çalışkan tarafından çeyrek altın ile ödüllendirildiler.

Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, belediye olarak eğitime desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Çalışkan,”Bu başarı ilçemiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz adına gurur vericidir. Öğrencilerimiz sistemli bir şekilde derslerine çalışarak bu başarıyı yakalamışlardır. Öğrencilerimizin başarılı olmalarında idareci ve öğretmenlerimizin yanı sıra ailelerin çok büyük katkısı vardır. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi, velilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.(MA-EFE)