AK Parti Samsun İl Başkanı Aksu, fiyatları şişirerek fahiş fiyat uygulayan marketlere seslenerek, "Bindiğimiz dalı kesiyoruz. Ürün satan herkesi bu konuda duyarlılığa davet ediyorum" dedi.

GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Hükümetlerinin enflasyon ile mücadele konusunda gerekli çalışmaları yaptığını belirten Başkan Ersan Aksu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Fırsatçı terörü' olarak nitelediği fiyat artışları ile mücadelenin, kararlı bir şekilde sürdürüleceğine dikkati çekti.

ASLA KABUL EDİLEMEZ 

Başkan Aksu, asgari ücretin açıklanması ile marketlerin etiket fyatlarını değiştirmesi ile ilgili açıklamada şöyle konuştu:

"Asgari ücret karşılığı çalışanları, enflasyona ezdirmemek için hükümetimiz çok ciddi mücadele ediyor. Fiyat artışı yapmak ve etiketleri değiştirmek bindiğimiz dalı kesmek olur. Bu yaklaşım enflasyonu körükleyeceğimiz bir durum oluşturur. Ürün satan ve bu konuyu fırsat olarak görenleri duyarlılığa davet ediyorum. Bu konuda Ticaret Bakanımız açıklama yaptı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'da bu olayı fırsatçı terörü olarak tanımlıyor. Her türlü yaptırım ve denetimleri hükümetimiz yapıyor ve yapmaya da devam edecek. Gereksiz fiyat artışını asla kabul edemeyiz. Fahiş fiyat uygulaması enflasyon ile mücaüdelenin ana ilkelerine aykırıdır. Bu nedenle hükümetimiz ve ilgili kurumlarla fahişt fiyat terörü ile sonuna kadar mücadele edeceğiz"

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.