İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kıran Köy Mezarlığı girişinde Bayram öncesi mezarlık ziyareti yapan vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtılması talimatını verdi.

Talimat doğrultusunda servi, çam, defne fidelerinde oluşan bin 500 adet fidanı Park Bahçeler Müdürlüğüne ait personeller vatandaşlara ücretsiz hediye etti. Fidanlar iki saat içerisinde tükendi.

“DAHA YEŞİL OLSUN”

Park Bahçeler Müdürü Alaattin Er yaptığı açıklamada "Yakınlarını ebediyete uğurlamış vatandaşlarımızın, geleneğimizde yer alan mezarlık ziyaretlerinde bir fidan ile yaşatmak, hem de mezarlıklarımızın daha yeşil ve daha özel yerler olmasına katkıda bulunmak için vatandaşlarımıza 1500 fidan dağıttık." dedi.

TAM NOT ALDI

Vatandaşlar ise kendilerine hediye edilen fidanları dikerken, “Bu güzel bir uygulama, vesile olanlardan Allah razı olsun. Biz de yakınlarımızın mezarına fidan dikmeyi düşünüyorduk, bu çok iyi oldu” dediler.


Ücretsiz fidan dağıtımına İlkadım Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Alaattin Er,Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç,Zabıta Müdürü Şeref Sarı ve park bahçeler personelleri katılım sağladı.