Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe halkının sağlıklı ve güvenli ortamlarda gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri adına ilçede bulunan tüm marketlerde ve semt pazarlarında reyon ve kasa fiyatlandırmaları, hijyen, son tüketim tarihi ve gramaj denetimlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

REYON VE KASA FİYATLARI DENETLENİYOR

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve güvenli ortamlarda alışveriş yapabilmeleri adına ilçede faaliyet gösteren tüm yerel ve zincir marketlerde, semt pazarlarında denetimlerini titizlikle sürdürüyor. İlçe halkının herhangi bir mağduriyet yaşamaması için marketlerde bulunan tüm reyonları, semt pazarlarında kurulan tüm tezgâhları tek tek denetleyen Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, reyon ve kasa fiyatlandırmaları, hijyen, son tüketim tarihi ve gramaj kontrollerini gerçekleştiriyor.

ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİNE SIKI DENETİM

Canik Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü, Ölçü ve Ayar Memurluğu tarafından ilçede bulunan tüm işletmelerde ve semt pazarlarında kullanılan ölçü ve tartı aletleri denetlenmeye devam ediyor. Canik Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü, Ölçü ve Ayar Memurluğu ekipleri gerçekleştirdiği denetimlerde beyanname vermeyen, periyodik kontrol ile muayenesi gerçekleşmeyen, damgasız ölçü ve tartı aleti kullanan esnaflara uyarılarda bulundu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.