Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün ilçe şefliklerinde hizmet vermesi amacıyla bünyesine kattığı 4 buçuk milyon TL değerindeki 15 adet aracın teslim töreni, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’un katılımıyla gerçekleştirildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, ilçe şefliklerinde kullanılmak üzere 4 buçuk milyon TL değerindeki 15 adet iş makinesini ve kamyonetidaha bünyesine kazandırdı. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’un katılımıyla gerçekleştirilen araç teslim töreniyle1 adet kombine ve 7 adet minibüs tipi kanal açma aracı, 2 adet yüksek basınçlı vidanjör ile 5 adet çift kabin kamyonet MASKİ ilçe şeflerine teslim edildi.Kırtık şantiyesinde düzenlenen törene, MASKİ Genel Müdür YardımcılarıMahmut Bilgen ve Burak Aslay ile daire başkanları ve şube müdürleri katıldı.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “Manisalı hemşerilerimiz tarafından iletilen taleplere daha hızlı ve etkili şekilde cevap verebilmek amacıyla, araç sayımızı giderek arttırıyoruz. İlçelerimizde yaşanan olası bir arıza durumunda ya da bakım onarım çalışmalarımızda kullanılmak üzere,4 buçuk milyon TL değerindeki 15 adet aracın daha alımını gerçekleştirdik. Hedefimiz, her zaman hizmet kalitemizi bir üst seviyeye taşımaktır. Bu amaçla Manisamız için durmaksızın çalışmayı düstur edindik. Yeni araçlarımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.