AK Parti Samsun heyeti, Ankara programları kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ı ziyaret etti. İl Başkanı Av. Ersan Aksu, Samsun ve teşkilat çalışmalarımız ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgi verdi.

GÖRÜŞME FIRSATI YAKALADILAR

AK Parti Samsun heyeti, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılmak için Ankara'ya gitti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk, İl Başkanı Av. Ersan Aksu, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mücahit Yılmaz, Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sebiha Üstün, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Saim Şenocak'ın da aralarında bulunduğu heyet, Cumhurbaşkan'ı Erdoğanla da görüşme fırsatı buldu.

 

'ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİK'

İl Başkanı Aksu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Samsun ve teşkilat çalışmalarımız ile ilgili bilgi verdik. Hemşerilerimize selamlarını gönderen Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.