Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Türkiye’deki istihdamın artırılması için büyük bir gayret gerektiğini belirterek, "Şu an bu amaç doğrultusunda bir seferberlik halindeyiz” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan Gezici İŞKUR Otobüsü, Osmaniye’de stant açarak vatandaşları yönelik bilgilendirme çalışması yaptı.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi önünde konuşlanan İŞKUR Otobüsünde işsiz vatandaşların kaydı alındı ve İŞKUR hizmetlerinin tanıtımı yapıldı.

Yapılan tanıtım çalışmaları hakkında bilgi veren Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik bilincini canlı tutmak ve farkındalık oluşturmak için İŞKUR Otobüsümüz Türkiye’yi il il geziyor. Bu münasebetle bugün Osmaniye’mizi de ziyaret ediyorlar” dedi.

Osmaniye’de bulunan Gezici İŞKUR Otobüsünü ziyaret eden Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, “Türkiye’deki istihdamın artırılması için büyük bir gayret gerekiyor. Şu an bu amaç doğrultusunda zaten bir seferberlik halindeyiz. Bu anlamda gayretlerimiz el birliği ile devam edecek” diye konuştu.