Türk Anneler Derneği Nazilli Şubesi üyeleri Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Türk Anneler Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Hatice Güngör, Başkan Yardımcısı Narin Uluhan, Yönetim Kurulu Üyesi Süheyla Özakar Türkan Güloğlu Aynur ve Serinkan Nermin Koç Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret amaçlarının Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür etmek olduğunu ifade eden Başkan Hatice Güngör; “Sayın başkanımıza şimdiye kadar göstermiş olduğu hassasiyet ve destekleri için teşekkürlerimizi bildirdik bu yılda çalışmalarımızda aynı destek ve hassasiyeti ve ayrıca sevgi yolu üzerinde dernek olarak hazırladığımız el emeği ürünlerimizin satışını yapmak için yeni yapılan barakalardan birini bize tahsisi etmesini istedik. Sağ olsun başkanımız bizi kırmadı ve her zaman olduğu gibi destek ve yardımlarına devam edeceği konusunda şüphemizin olmamasını söyledi. Biz tekrar kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Alıcık, özveri ile gönül vererek hiçbir beklentisi olmayan Anneler Derneğine yardım ve desteklerinin imkânlar ölçütünde süreceğini belirtti. Ayrıca yeni yapılan barakalardan birinin derneğe verileceğini söyledi.