AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz; Cumhur İttifakı Çarşamba, Terme ve Ayvacık belediye başkanlarına 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi. Yılmaz, "Milletimizin duasını almak, sevgisini kazanmak, ülkemize en iyi hizmeti vermekten başka bir düşüncemiz yok" dedi.

BAŞARI DİLEDİ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından halkın teveccühü ile seçilen Cumhur İttifakı Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı'ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Yılmaz, belediye başkanlarına görevlerinde başarı diledi. Türkiye'nin kazanımlarını koruması ve gelecek nesillere taşıması gerektiğini ifade eden Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti'nin tek çabasının ülkenin, halkın kazanması olduğunu kaydetti.

BİZ DURURSAK TÜRKİYE DURUR

"Milletimizin duasını almak, sevgisini kazanmak, ülkemize en iyi hizmeti vermekten başka bir düşüncemiz yok" diyen Yılmaz, "Halkın içinden doğan bir parti olarak tek hedef noktamız hep vatandaşlarımızın, ülkemizin kazanımları oldu. Uzun ve zorlu bir yolda halkımızla el ele vererek bu günlere geldik. Yapacak daha çok işimiz, hizmetlerimiz, alacak yolumuz  var. Türkiye güçlendikçe, değerlerine değer kattıkça birlikte kazanacağız. Bu davada görev alan herkes büyük bir sorumluluk taşıdığının farkında. Durmayacağız, çok çalışacağız, biz durursak Türkiye durur, geleceğimiz zarar görür" diye konuştu.

GÖNÜLLERE GİRİLECEK

Yeni göreve başlayan belediye başkanlarının büyük bir uyum içerisinde hizmetlerine start vereceğini vurgulayan Yılmaz, "2004’te 'Yerel kalkınma başlıyor', 2009’da 'Marka şehirler', 2014’te 'Daima millet daima hizmet' demiştik. 2019 için de 'Gönül belediyeciliği' ön planda. Her alanda çok çalışacağız ama en çok emeği daha çok gönüllere girmek için harcayacağız" şeklinde konuştu.