31 Mart yerel seçimlerinin yapılmasının ardından ikinci kez seçilen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar mazbatasını aldı.  Togar, "Bizi bir kez daha göreve layık gören Tekkeköylüleri mahcup etmeyeceğim" dedi.


Samsun Adliye Sarayı'na giderek, mazbatasını alan Başkan Togar'a; eşi Yasemin Togar,  AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabis Bay Keser, AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, MHP İlçe Başkanı Sevinç Vural ve partililer eşlik etti.  

ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ
Togar, yapacak çok işlerinin olduğunu belirterek, "Öncelikle kazasız belasız bir seçim atlattık. Sözde de olsa birbirleri arasında kul hakkı vardır. Sözle bile olsa kırdığımız kim varsa, haklarını helal etsin. Bizden yana helal olsun.Yeniden seçilmenin hem gurunu hem de mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi dua ediyorum, Allah bizi mahçup etmesin diye. Bize bu görevi yeniden layık gören, Tekkeköy'ü mahcup etmeyeceğimizi de beyan etmek isterim. İlk iş beş yılda ihmal ettiğimiz kişileri ziyaret edeceğim. Daha sonra seçim döneminde bizi misafir eden, bizim yanımızda olan değerli hemşehrilerimle beraber olacağım. Daha sonra da önümüzdeki beş yıl için çalışma planı oluşturacağız. Tekkeköyümüz için yapacak daha çok işimiz var" diye konuştu.

Haber: Dilber BAHADIR - Uğur ATICI