Şehirler arasında  uçakla yolculuk yapmak isteyenler, "Şehir Merkezinden Samsun Çarşamba Havalimanı’na Nasıl Gidilir?" sorusunu araştırıyor. İşte, merak edilen tüm detaylar

Hangi ulaşım yöntemini tercih ederseniz edin, Samsun şehir merkezinden Samsun Çarşamba Havalimanı’na ulaşmanız maksimum 40 – 45 dakika sürecektir.

ŞEHİR MERKEZİNE 30 KM UZAKLIKTA 

Şehir merkezine sadece 30 km uzaklıkta bulunan Samsun Çarşamba Havalimanı, Çarşamba ilçe merkezine ise 25 km mesafede yer alıyor.

Şehrin birçok ilçesinden ve hatta çevre illerden Samsun Çarşamba Havalimanı’na ulaşmak için HAVAŞ otobüsleri ve BAFAŞ otobüslerini tercih edebilirsiniz. Ayrıca  havalimanı taksileride mevcut.

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI

HAVAŞ OTÜBÜSLERİ

Samsun şehir merkezi, Atakum ve Atakent’ten hareket ederek doğrudan Samsun Çarşamba Havalimanı’na ulaştıran HAVAŞ otobüsleri ile Kumbaşı, Ordu, Fatsa ve Ünye’den de sefer düzenliyor.

HAVAŞ otobüslerinin güncel sefer saatleri, bilet ücretleri ve durakları hakkında bilgi almak için tek yapmanız gereken resmi web sitesini ziyaret etmek.

BAFAŞ OTÜBÜSLERİ

Şehrin en merkezi noktalarından yolcularını alarak direkt Samsun Çarşamba Havalimanı’na ulaştıran BAFAŞ otobüsleri şüphesiz en hızlı ve de ekonomik ulaşım yöntemi.

Atakum, Tekkeköy, 19 Mayıs, Çarşamba, Alaçam, Bafra, Yakakent, Terme ve Samsun şehir merkezinden geçerek doğrudan Samsun Çarşamba Havalimanı’na giden BAFAŞ otobüslerinin güncel sefer saatleri ve bilet tarifeleri için +90 544 925 55 55 numaralı hattı arayabilir, yerinizi önceden de ayırtabilirsiniz.

BAFAŞ otobüsleri ile Samsun şehir merkezinden havalimanına ulaşmanız yaklaşık 30 dakika sürecektir.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.