Muharrem ayı nedeniyle aşure dağıtımına devam eden Kayseri Şeker Fabrikası, Kayseri Hunat Camii ve Boğazlıyan’ın ardından dün de, Kayseri Melikgazi Kız Yurdu öğrencilerine aşure dağıtarak, Muharrem Ayı etkinliklerine devam etti.

Kayseri Melikgazi Kız Yurdu’nda düzenlenen aşure dağıtım programına, Yurt Kur Bölge Müdürü Necmettin Altan, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Genel Müdür Yardımcıları, Yurt Müdürü İnci Çankaya ve yurt öğrencileri katıldı.

Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Kredi Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu'nun talebi üzerine hazırlanan 1500 kişilik aşurenin, yapılan etkinlik ile öğrencilere dağıtıldığını belirterek, “Kayseri Şeker Fabrikası olarak, Kız Öğrenci Yurdumuzla birlikte toplamda 25 bin kişiye aşure dağıtmış olduk. Bu uygulamamız ile Kayseri Şeker Fabrikası ailesi olarak büyük mutluluk duyduk. Yine bu etkinlikler çerçevesinde de Gemerek, Yeniçubuk, Bünyan ve Yeşilhisar bölgelerimizde de Muharrem ayı nedeniyle aşure dağıtmaya devam edeceğiz. Bu programlarımız ile aslında halkımız ile iç içe olduğumuzu göstermeyi hedefliyoruz. Umarız bu uygulamamız geleneksel bir hale gelir ve Kayseri Şeker Fabrikası artık halkı ile daha da kenetlenir” şeklinde konuştu.