Ekranlara yeni gelen Siyah İnci adlı dizinin çekimleri İzmir’in Çeşme ilçesinde devam ederken, kentin bir çok noktası dizide yayımlandı. Bu durum ilçede yaşayan herkesi mutlu ederken, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü set ekibine teşekkür ziyareti yaptı.

Yaz aylarından bu tarafa Çeşme ilçesindeki Ildır’da, Alaçatı ve Dalyan’da çekimleri devam eden yeni dizi Siyah İnci, ilk iki bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizi beğeni toplarken, bölümlerde Çeşme ilçesinin yer alması herkesi mutlu etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü de, dizinin setini ziyaret etti. Yönetmen Erol Özlevi ve Yapım Koordinatörü Sezgin Acuner’e teşekkür eden Köfüncü, dizinin yöneticilerine çiçekte takdim etti.

"Çekilen dizilerle adından söz ettirmesi bizleri sevindiriyor"

Köfüncü, "Çeşme ile ilgili yapmış olduğunuz tanıtım için, hem esnaf teşkilatımın, hem Çeşme halkımın adına çok teşekkür ediyorum. Ildır’da arka arkaya dizilerin çekilmesiyle bu bölgede farklı bir ekonomik girdi de sağlanıyor. İnşallah bu dizilerin arkaları da gelir. Çeşme, festivalleriyle, spor aktiviteleriyle adından çok söz ettiren bir yer. Şimdi de bu bölgede çekilen dizilerle adından söz ettirmesi bizleri sevindiriyor. Sizleri Çeşme’de ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz" diye konuştu.

Yönetmen Erol Özlevi de, güzel dilekler ve destek için teşekkür ederek, "Gördüğümüz destek bizleri çok memnun etti. Ildır’a geldik, gidemiyoruz" dedi.

Dizinin devam etmesi durumunda önümüzdeki sezonda da Çeşme’de olacaklarını ifade eden Yapım Koordinatörü Sezgin Acuner, şöyle konuştu:

"Ildır halkı, her konuda bize destek oldu. Biz de onlara maddi destek sağlamaya çalıştık. Diz çekimleri nedeniyle çok sayıda insan Ildır’a geldi. Bu nedenle de Ildır’a katkımız olduğuna inanıyoruz. 2006 - 2010 yıllarında Kavak Yelleri dizisini de ben yaptım. Benim yanımda çalışan insanların bölge insanına saygı göstermesi çok önemli. Biz, çekimler boyunca halkla bütünleşiyoruz. Bazı dizilerde, dizinin çekildiği yerlerin ismi geçmez; ama bu dizide Çeşme’nin de, Ildır’ın da adı sık sık geçiyor."