Bilecik 1. Amatör Lig 2017-2018 futbol sezonu 3’üncü haftanın açılış maçında Bilecikspor, 3 puanı 3 golle alarak puanını 9’a çıkardı.

Bilecikspor, Bilecik 1. Amatör Lig 2017-2018 futbol sezonu 3’üncü hafta açılış maçında Bozüyük 1 Nolu Çim Saha’da oynanan müsabakada Akpınarspor’u 3-0 mağlup ederek puanını 9’a çıkardı. Maça atak bir futbolla başlayan Bilecikspor, maçın 6’ıncı dakikasında Altıner Yörümez’in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra rahatlayan Bilecikspor, maçın 43’üncü dakikasında takımın kaptanı Tolga Burulday’ın attığı golle durumu 2-0’a getirdi. Bu skor ilk yarınında sonucu oldu. Maçın ikinci yarısında daha atak bir futbolla maça başlayan Akpınarspor, yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi. Maçın 81’inci dakikasında Bileciksporlu oyuncu Ertuğrul Yağcı durumu 3-0’a getirerek, maçın skorunu belirledi. Bilecikspor bu galibiyetiyle 3’de 3 yaparak puanın 9’a çıkartırken, Akpınarspor 3 puanda kaldı.

"İyi oynadık, kazanmasını bildik"

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Bilecikspor Antrenörü Hasan Kol, 3’üncü hafta da galip geldiklerini belirterek, "Bu galibiyle puanımızı 9’a çıkardık. Maça iyi başlayarak maçın başında 1-0 öne geçtik. Bu gol sonrası rahat bir oyun sergiledik. İlk yarı bitmeden ikinci golü bulduk. İkinci yarıda oyun ortada geçti. Son dakikalarda bulduğumuz golle maçı 3-0 kazandık. Şimdi önümüzde Osmaneli Gençlerbirliği Spor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Bu maçı da kazanarak hedefimiz 4’de 4 yapmak. Oyuncularımı bu galibiyetlerinden dolayı kutluyorum" dedi.