Geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 11.’si gerçekleştirilen Söke Belediye Başkanlığı Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvasında şampiyonlar belli oldu. Kamu kurumlarında Adliyespor, kuruluşlar kategorisinde Berberler Odası şampiyon oldu.

Turnuvanın finalinde kamu kurumlarında Adliyespor, Kıryarlar Özel Eğitim Okulu; kuruluşlar grubunda ise Berberler Odası-Şoförler Odası karşı karşıya geldi. Final müsabakalarını büyük bir izleyici topluluğu izledi. Final karşılaşmalarını izleyenler arasında İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay, Belediye Meclisi ve Spor Komisyonu Üyesi Yusuf Yaya, Demirciler Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu, Berberler Odası Başkanı Samed Can ile Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Mehmet Gül de yer aldı.

Kamu kurumları finalinde Kıryarlar Özel Eğitim Okulunu 1-0 yenen Adliyespor bu sezonun şampiyonu olurken, kuruluşlar gurubunda Şoförler Odasını 2-0 yenen Berberler Odası şampiyonluk kupasını alan takım oldu.

Turnuvada Kamu Kurumlarında şampiyonluğunu ilan eden Adliyespor’un ardından, Kıryarlar Özel Eğitim Okulu ikinci, Baro üçüncü, Söke Belediyesi dördüncü oldu. Kuruluşlar Grubunda ise şampiyon Berberler Odasının ardından Şoförler Odası ikinci, Sibaş üçüncü, Savucaspor ise dördüncü oldu.

Ziraat Bankasının kamu kurumlarında, İzcilik Dağcılık Spor Kulübünün kuruluşlarda turnuvanın en centilmen takım seçildiği turnuvada; kamu kurumlarında 19 golle Savaş Özdoğan, kuruluşlarda ise Berberler Odası’ndan 16 golle Gökhan Ölkü gol kralı oldular.

Kamu kurumlarından 11, kuruluşlardan 12 olmak üzere 23 takım, yaklaşık 300 sporcu mücadele ettiği turnuva yaklaşık 40 gün Söke’de futbol severlere heyecan yaşattı. Final maçlarının ardından dereceye giren takımların kupaları kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve karşılaşmaları izleyen protokol üyelerince verildi. Törende ayrıca turnuvaya hakem ataması yapan Aydın İl Hakem Kuruluna hazırlanan teşekkür plaketi Belediye Başkanı Süleyman Toyran tarafından hakem Ali Tetik’e takdim etti.