AK Parti Samsun’da 7 . Olağan Kongre süreci tüm hızıyla sürerken bugün gerçekleştirilen Bafra ilçe kongresinde önceki dönem Başkan Av. İbrahim Semiz tek aday olarak çıktığı kongrede seçildi. 

Alikale Tesislerinde yapılan kongreye AK Parti teşkilatı oldukça yoğun katılım gösterdi. Kongreye Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ile Ahmet Demircan, AK Parti Trabzon Milletvekili ve Samsun İl Koordinatörü Adnan Günnar ,Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.  

KONGRELERE ÖZEL SLOGAN
Bafra'dan sonra 19 Mayıs kongresi bugün yapılacak, Pazar günü ise Ayvacık ve Çarşamba İlçe kongrelerini yapılacak.Sosyal medya üzerinden hafta sonu yapılacak kongreleri duyuran İl Başkanı Ersan Aksu,’’ Milletimizin sevdası AK Parti'mizin 7. Olağan Kongre sürecine hep birlikte İnandığın Yolda Yürü diyerek bu hafta sonu 19 Mayıs, Bafra, Ayvacık ve Çarşamba İlçe kongrelerimiz ile devam ediyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

AK Parti Samsun’da Canik ve Havza kongrelerinden sonra pandemi nedeniyle ara verilen kongreler, Ağustos ayında tekrar başlamıştı.

AK Parti Samsun Atakum,İlkadım,Salıpazarı, Terme ve Bafra 7 . Olağan Kongrelerini tamamladı.