Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden B.B. Bodrumspor grubun güçlü rakiplerinden Uşak Sportif Gençlikspor ile 2-2 berabere kaldı.
Uşak 1 Eylül Stadı’nda Uşak Sportif Gençlikspor’un cezası nedeniyle seyircisiz olarak oynanan karşılaşmanın ilk dakikasından son düdük çalana kadar gayet heyecanlı geçti. Gruplarında şampiyonluk parolası ile yola çıkan Uşak Sportif Gençlikspor ve B.B. Bodrumspor seyircisiz oynanan karşılaşmada ekranlarda maçı izleyenlere de büyük heyecan yaşattı.
Karşılaşmanın ilk dakikalarında B.B. Bodrumspor Yasin Ayaklı ile girdiği net posizyonu gole çeviremedi. Bundan sonraki dakikalarda evsahibi takım baskılı oynamaya başladı ve dakika 29’da 9 numaralı formasıyla Yasin Uşak Sportif Gençlikspor’u 1-0 öne geçirdi. Yediği golden sonra toparlanan B.B. Bodrumspor girdiği atakları değerlendiremedi ve maçın ilk yarısı 1-0 Uşak Sportif Gençlikspor’un 1-0 üstünlüğü ile bitti.
İkinci yarıya her iki takımda aynı kadro ile çıkarken B.B. Bodrumspor ilk yarıya göre daha bir oyunla maça başladı. İyi oyununu ataklarla güçlendiren B.B. Bodrumspor dakika 70’te kaptan Süleyman Görgün’ün asisti ve Tolga Deniz’in golü ile beraberliği yakaladı. Attığı golden sonra ataklarını sıklaştıran B.B. Bodrumspor dakika 85’te yine kaptan Süleyman Görgün’ün ortasında Ersen Savaş’ın kafa golü ile 2-1 öne geçti. Dakikalar 89’u gösterdiğinde Uşak Sportif Gençlikspor kornerden bulduğu gol ile durumu 2-2 yaptı. Beş dakika uzatılan maçta her iki takımda gol bulamayınca karşılaşma 2-2 sona erdi.
Alınan bu sonuçla B.B. Bodrumspor 35 puan ile namağlup liderliğini sürdürürken Uşak Sportif Gençlikspor 29 puanla 3’üncü sırada kaldı.